Welklinkende reviews voor sprekende huiskamerconcerten

Wanneer na een huiskamerconcert het applaus is uitgedoofd en de mensen uitgewuifd, rest er veel meer dan enkel ‘een grote kuis’. Vaak duurt het even, maar organisatoren en artiesten vertalen het doordringende nazinderende gevoel in prachtige volzinnen en expressieve woordenslingers.

Achter de schermen sturen we met het team van Living Concerts de mooiste reviews naar elkaar door. Het is immers de perfecte voeding voor onze drive om dit project verder uit te bouwen.

Bij deze een blik op echte review-pareltjes van enkele organisatoren na een huiskamerconcert van de Nederlandstalige singer-songwriter Buurman:

 

Magie… Buurman heeft van dit unieke huiskamerconcert een intieme, ontroerende, grappige, innemende en persoonlijke avond gemaakt. Er zijn van die beklijvende momenten in het leven, dit was er duidelijk zo eentje. Een voorstelling die onderhuids is gekropen en daar nog heel lang gekoesterd wordt! Een warme merci, Geert!


Buurman zorgde voor magisch en memorabel optreden. Daar een score op plakken, doet onrecht aan de artiest. Jammer dat er op deze site ‘punten’ moeten gegeven worden.

 

En omgekeerd liet diezelfde Buurman deze boodschappen op ons platform achter:

Wat een mooie mensen, daar in de magische voormalige koeienstal in Putte. In alle betekenissen van het woord. Top sfeer, heerlijke BBQ en een stralende gastvrouw, wat wil een mens nog meer? Dank aan allen, en zeker ook aan de dokter in de zaal, gelukkig houdt iemand m’n gezondheid wat in het oog :-)


Hans en Carine, Carine en Hans, en alle andere Hovenaren. Het was een genoegen om voor jullie te spelen. De sfeer, de hapjes (!), en het feit dat iedereen er zin in had maakte het voor mij een onvergetelijke avond. Ik stel voor dat ik jullie vanaf nu allemaal meeneem, naar alle Buurman optredens, een soort meereizende eerste rij van het publiek of zo. (…) Hans, dank ook voor de heerlijke inleiding, het zette meteen de juiste sfeer. Een sfeer die alleen maar hechter en fijner werd naarmate de avond vorderde en de Westmalle vloeide :-) Groeten, dank, en tot de volgende zitting!

Voel je het kriebelen? Heb jij ook zin om een topartiest in huis te halen? Of wat dacht je van een onontdekt talent dat de eerste stappen in het concertcircuit zet? Ontdek onze artiesten op www.livingconcerts.com en maak er werk van!

(Copyright foto’s bovenaan Bruno Cornil)